Autor
Adamczak, Marek (technolog żywności)
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja
Fiedurek, Jan (1950- ) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3265-7 : zł 78
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Hasła przedmiotowe
Industrial microbiology
Technologia żywności Biotechnologia podręcznik akademicki
Ochrona środowiska Mikrobiologia przemysłowa podręcznik akademicki
Mikrobiologia przemysłowa
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
245
%a Podstawy biotechnologii przemysłowej :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2007.
300
%a 528, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650
%a Industrial microbiology
650
%a Technologia żywności%a Biotechnologia
%v podręcznik akademicki
650
%a Ochrona środowiska%a Mikrobiologia przemysłowa
%v podręcznik akademicki
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
700
%a Adamczak, Marek
%c (technolog żywności)
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%d (1943- )
%e Redakcja
700
%a Fiedurek, Jan
%d (1950- )
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
856
%u http://polona.pl/item/8281537
920
%a 978-83-204-3265-7 : zł 78