okładka

Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche / Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche

Szyło, Jerzy Red., Gawęcki, Jan Red., Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac., Swulińska-Katulska,, Aleksandra przepisy potraw, Radke,, Katarzyna tł. na ang., Kuczyńska,, Katarzyna tł. na niem., Gawęcki,, Jan wstęp, Swulińska-Katulska, Aleksandra przepisy potraw, Radke, Katarzyna tł. na ang., Kuczyńska, Katarzyna tł. na niem., Gawęcki, Jan wstęp, Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund.

Rok wydania: cop. 1997

Kuchnia regionalna Polska, Wielkopolska etnografia

dostępne:

1 z 2

Autor
Szyło, Jerzy Red.
Gawęcki, Jan Red.
Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac.
Swulińska-Katulska,, Aleksandra przepisy potraw
Radke,, Katarzyna tł. na ang.
Kuczyńska,, Katarzyna tł. na niem.
Gawęcki,, Jan wstęp
Swulińska-Katulska, Aleksandra przepisy potraw
Radke, Katarzyna tł. na ang.
Kuczyńska, Katarzyna tł. na niem.
Gawęcki, Jan wstęp
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund.
Tytuł
Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche / Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche
ISBN
83-908399-0-3
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Interfund",
Rok wydania
cop. 1997
Objętość
159 s. :
Rozmiary
29 cm.
UKD
641.5(083.1)
641.5(083.1)
641.5(083.1)/IV
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska
Wielkopolska etnografia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 22. - Indeks. Bibliogr. s. 22. - Indeks.
Tekst równol. pol., ang., niem. Tekst równol. pol., ang., niem.
020
%a 8390839903
080
%a 641.5(083.1)
080
%a 641.5(083.1)
080
%a 641.5(083.1)/IV
245
%a Tradycyjne potrawy wielkopolskie = %b Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche /%b Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche /
260
%a Poznań : %b Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Interfund", %c cop. 1997 %e (Pozn. :%e (Pozn. : %f ZG).%f ZG).
300
%a 159 s. : %b fot. kolor. ;%b fot. kolor. ; %c 29 cm.
504
%a Bibliogr. s. 22. - Indeks.%a Bibliogr. s. 22. - Indeks.
546
%a Tekst równol. pol., ang., niem.%a Tekst równol. pol., ang., niem.
650
%a Kuchnia regionalna %z Polska
651
%a Wielkopolska %x etnografia
700
%a Szyło, Jerzy %e Red.
700
%a Gawęcki, Jan %e Red.
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra %e Oprac.
700
%a Swulińska-Katulska,, Aleksandra %e przepisy potraw
700
%a Radke,, Katarzyna %e tł. na ang.
700
%a Kuczyńska,, Katarzyna %e tł. na niem.
700
%a Gawęcki,, Jan %e wstęp
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra %e przepisy potraw
700
%a Radke, Katarzyna %e tł. na ang.
700
%a Kuczyńska, Katarzyna %e tł. na niem.
700
%a Gawęcki, Jan %e wstęp
710
%a Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund.
920
%a 83-908399-0-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 039169
Sygnatura: 64 KP
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 014428
Sygnatura: 64/IV
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2019/10/03

Najczęściej wypożyczane