Autor
Gawęcki, Jan Redakcja.
Swulińska-Katulska, Aleksandra Oprac.
Swulińska-Katulska,, Aleksandra przepisy potraw
Radke,, Katarzyna tł. na ang.
Kuczyńska,, Katarzyna tł. na niem.
Swulińska-Katulska, Aleksandra przepisy potraw
Radke, Katarzyna tł. na ang.
Kuczyńska, Katarzyna tł. na niem.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund
Tytuł
Tradycyjne potrawy wielkopolskie = Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche / Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche
Wydawnictwo
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Interfund",
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna Polska.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 22. - Indeks. Bibliogr. s. 22. - Indeks.
Tekst równol. pol., ang., niem. Tekst równol. pol., ang., niem.
245
%a Tradycyjne potrawy wielkopolskie =
%b Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche /%b Traditional dishes of Wielkopolska = Typische Speisen der Wielkopolska regionalen Küche /
260
%a Poznań :
%b Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Interfund",
%c cop. 1997
%e (Pozn. :%e (Pozn. :
%f ZG).%f ZG).
300
%a 159 s. :
%b fot. kolor. ;%b fot. kolor. ;
%c 29 cm.
504
%a Bibliogr. s. 22. - Indeks.%a Bibliogr. s. 22. - Indeks.
546
%a Tekst równol. pol., ang., niem.%a Tekst równol. pol., ang., niem.
650
%a Kuchnia regionalna
%z Polska.
651
%a Wielkopolska
%x etnografia.
700
%a Gawęcki, Jan
%e Redakcja.
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra
%e Oprac.
700
%a Szyło, Jerzy
%e Redakcja.
700
%a Swulińska-Katulska,, Aleksandra
%e przepisy potraw
700
%a Radke,, Katarzyna
%e tł. na ang.
700
%a Kuczyńska,, Katarzyna
%e tł. na niem.
700
%a Gawęcki,, Jan
%e wstęp
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra
%e przepisy potraw
700
%a Radke, Katarzyna
%e tł. na ang.
700
%a Kuczyńska, Katarzyna
%e tł. na niem.
700
%a Gawęcki, Jan
%e wstęp
710
%a Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Interfund