book cover

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Adamczak, Marek (technolog żywności), Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja, Reps, Arnold Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2000.

Biotechnologia, Technologia żywności, Podręcznik

available:

0 from 0

Author
Adamczak, Marek (technolog żywności)
Bednarski, Włodzimierz (1943- ) Redakcja
Reps, Arnold Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2562-X : zł 49,50
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2000.
Volume
486 s. :
Dimensions
25 cm.
UDC
579.67:663/664:577](075.8)
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
Object passwords
Biotechnologia
Technologia żywności
Podręcznik
020
%a 832042562X
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2000.
300
%a 486 s. : %b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Biotechnologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Adamczak, Marek %c (technolog żywności)
700
%a Bednarski, Włodzimierz %d (1943- ) %e Redakcja
700
%a Reps, Arnold %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2562-X : zł 49,50

Available items

Most often borrowed