Bednarski, Włodzimierz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2562-X : zł 49,50
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
UKD
579.67:663/664:577](075.8)
Hasła przedmiotowe
Biotechnologia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
080
%a 579.67:663/664:577](075.8)
245
%a Biotechnologia żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2000.
300
%a 486 s. :
%b il. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów specjalizujących się w biotechnologii żywności, technologii żywności i chemii spożywczej akademii rolniczych, medycznych i politechnik, dla nauczycieli akademickich, a także pracowników przemysłu piwowarskiego, spirytusowego i drożdżowego.
650
%a Technologia żywności
700
%a Bednarski, Włodzimierz
%e Redakcja.
700
%a Reps, Arnold
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2562-X : zł 49,50