Żylińska-Kaczmarek, Melania
Title
Zasady żywienia : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ISBN
83-7141-596-6 : zł 26
Place of publication
Warszawa :
Year of publication
cop. 2004.
Object passwords
Zdrowe odżywianie
Additional information
Bibliogr. s. 168. Bibliogr. s. 168.
Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
080
%a 613.2(075.3.053.7)
245
%a Zasady żywienia :
%b podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej /
260
%a Warszawa :
%b "Rea",
%c cop. 2004.
300
%a 168 s. :
%b rys. kolor., wykr. ;%b rys. kolor., wykr. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 168.%a Bibliogr. s. 168.
521
%a Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
700
%a Żylińska-Kaczmarek, Melania
920
%a 83-7141-596-6 : zł 26