okładka

Zasady żywienia : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Superczyńska, Ewa, Żylińska-Kaczmarek, Melania, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2004.

Zdrowe odżywianie, Podręcznik

dostępne:

0 z 1

Autor
Superczyńska, Ewa
Żylińska-Kaczmarek, Melania
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Zasady żywienia : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ISBN
83-7141-596-6 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Rea",
Rok wydania
cop. 2004.
Objętość
168 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
613.2(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 168. Bibliogr. s. 168.
Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
020
%a 8371415966
080
%a 613.2(075.3.053.7)
100
%a Superczyńska, Ewa
245
%a Zasady żywienia : %b podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej /
260
%a Warszawa : %b "Rea", %c cop. 2004.
300
%a 168 s. : %b rys. kolor., wykr. ;%b rys. kolor., wykr. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr. s. 168.%a Bibliogr. s. 168.
521
%a Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Zdrowe odżywianie
655
%a Podręcznik
700
%a Żylińska-Kaczmarek, Melania
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 83-7141-596-6 : zł 26

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 95682
Sygnatura: 61
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2026/01/05

Najczęściej wypożyczane