substitute book cover

Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności

Grajek, Włodzimierz (1946- ) Redakcja, Pospiech, Edward (1949- ) Redakcja, Czapski, Janusz (1946- ) Redakcja, Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)

Year of publication: 1999.

Jakość produktu, Technologia żywności, Food Biotechnology, Food additives Żywność higiena, Higiena Żywność technologia, Żywność, Food Quality Congresses., Food industry and trade

available:

1 from 1

Author
Grajek, Włodzimierz (1946- ) Redakcja
Pospiech, Edward (1949- ) Redakcja
Czapski, Janusz (1946- ) Redakcja
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
Title
Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności
ISBN
83-7160-198-0
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
Year of publication
1999.
Volume
364 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
664:614.3:658.56
664:614.3:658.56
Object passwords
Jakość produktu
Technologia żywności
Food Biotechnology
Food additives Żywność higiena
Higiena Żywność technologia
Żywność
Food Quality Congresses.
Food industry and trade
Additional information
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
Bibliogr. przy pracach.
N
020
%a 8371601980
080
%a 664:614.3:658.56
080
%a 664:614.3:658.56
245
%a Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności /
260
%a Poznań : %b Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, %c 1999.
300
%a 364 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
504
%a Bibliogr. przy pracach.
506
%a N
650
%a Jakość produktu
650
%a Technologia żywności
650
%a Food %x Biotechnology
650
%a Food additives%a Żywność %x higiena
650
%a Higiena%a Żywność %x technologia
650
%a Żywność
650
%a Food %v Congresses. %x Quality
650
%a Food industry and trade
700
%a Grajek, Włodzimierz %d (1946- ) %e Redakcja
700
%a Pospiech, Edward %d (1949- ) %e Redakcja
700
%a Czapski, Janusz %d (1946- ) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
920
%a 83-7160-198-0

Available items

1.
Accession: 37817
Signature: 66/69
Status: Checked in

Most often borrowed