Author
Grajek, Włodzimierz (1946- ) Redakcja
Pospiech, Edward (1949- ) Redakcja
Czapski, Janusz (1946- ) Redakcja
Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
Title
Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
Year of publication
1999.
Object passwords
Jakość produktu
Food additives Żywność higiena
Higiena Żywność technologia
Additional information
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
245
%a Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
%c 1999.
300
%a 364 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
504
%a Bibliogr. przy pracach.
650
%a Technologia żywności
650
%a Food
%x Biotechnology
650
%a Food additives%a Żywność
%x higiena
650
%a Higiena%a Żywność
%x technologia
650
%a Food
%v Congresses.
%x Quality
650
%a Food industry and trade
700
%a Grajek, Włodzimierz
%d (1946- )
%e Redakcja
700
%a Pospiech, Edward
%d (1949- )
%e Redakcja
700
%a Czapski, Janusz
%d (1946- )
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)