Autor
Dobosz, Anna (towaroznawstwo) Autor
Sobczyński, Andrzej Redakcja
Zmudziński, Wojciech. Redakcja
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)
Tytuł
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego
Wydawnictwo
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Seria
Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 183
UKD
664.017:637.07](075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność
Jakość żywności Surowce zwierzęce towaroznawstwo podręcznik akademicki.
Surowce zwierzęce Żywność towaroznawstwo podręcznik akademicki.
Towaroznawstwo Żywność pochodzenia zwierzęcego jakość podręczniki akademickie.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
080
%a 664.017:637.07](075.8)
245
%a Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
%c 2006.
300
%a 236 s. ;
%c 24 cm.
490
%a Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
%v 183
%x 1427-1117 ;
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
504
%a Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650
%a Food of animal origin
650
%a Jakość żywności%a Surowce zwierzęce
%v podręcznik akademicki.
%x towaroznawstwo
650
%a Surowce zwierzęce%a Żywność
%v podręcznik akademicki.
%x towaroznawstwo
650
%a Towaroznawstwo%a Żywność pochodzenia zwierzęcego
%v podręczniki akademickie.
%x jakość
700
%a Dobosz, Anna
%c (towaroznawstwo)
%e Autor
700
%a Sobczyński, Andrzej
%e Redakcja
700
%a Zmudziński, Wojciech.
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej (Poznań)