Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Numer wydania
Wyd. 3 popr.
UKD
663/664:614.3:658.56](075.8)
Hasła przedmiotowe
Jakość produktu
Technologia żywności Bezpieczeństwo żywności podręczniki akademickie.
Żywność jakość podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy warunki zdrowotne podręczniki akademickie.
Żywność podręczniki akademickie.
Żywność mikrobiologia podręczniki akademickie.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2007.
300
%a 335 s. :
%b il. ;%b il. ;%b rys., wykr.;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności%a Bezpieczeństwo żywności
%v podręczniki akademickie.
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie.
%x jakość
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%v podręczniki akademickie.
%x warunki zdrowotne
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie.
650
%a Żywność
%v podręczniki akademickie.
%x mikrobiologia
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa