book cover

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa, Wydawnictwo SGGW

Year of publication: 2007.

Jakość produktu, Bezpieczeństwo żywności, Technologia żywności Bezpieczeństwo żywności podręczniki akademickie., Żywność jakość podręczniki akademickie., Przemysł rolno-spożywczy warunki zdrowotne podręczniki akademickie., Żywność podręczniki akademickie., Żywność mikrobiologia podręczniki akademickie., Podręcznik

available:

3 from 3

Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Wydawnictwo SGGW
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
978-83-7244-893-4
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2007.
Issue number
Wyd. 3 popr.
Volume
335 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
663/664:614.3:658.56](075.8)
Object passwords
Jakość produktu
Bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności Bezpieczeństwo żywności podręczniki akademickie.
Żywność jakość podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy warunki zdrowotne podręczniki akademickie.
Żywność podręczniki akademickie.
Żywność mikrobiologia podręczniki akademickie.
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 9788372448934
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wyd. 3 popr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2007.
300
%a 335 s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr.; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Jakość produktu
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności%a Bezpieczeństwo żywności %v podręczniki akademickie.
650
%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x jakość
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %v podręczniki akademickie. %x warunki zdrowotne
650
%a Żywność %v podręczniki akademickie.
650
%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x mikrobiologia
655
%a Podręcznik
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7244-893-4

Available items

1.
Accession: 6475
Signature: 6475
Status: Checked in
2.
Accession: 6602
Signature: 6602
Status: To the reading room only
3.
Accession: 6603
Signature: 6603
Status: Checked in

Most often borrowed