Autor
Seremak-Bulge, Jadwiga
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Tytuł
Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen
ISBN
978-83-60798-18-8 : bezpł.
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
Seria
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 73
Mięso Mięso komercjalizacja 1990-. Polska
Przemysł mięsny Polityka rolna 1990-. kraje Unii Europejskiej
Informacje dodatkowe
Na s. red.: "Pracę zrealizowano w ramach tematu: Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego w zadaniu: Analiza wzajemnych relacji ekonomicznych między poszczególnymi elementami łańcucha żywnościowego".
245
%a Ewolucja rynku mięsnego i jej wpływ na proces transmisji cen /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
%c 2007.
300
%a 244, [2] s. :
%b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ;%b il. (głównie kolor.) ;
%c 24 cm.
490
%a Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
%v nr 73
500
%a Na s. red.: "Pracę zrealizowano w ramach tematu: Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego w zadaniu: Analiza wzajemnych relacji ekonomicznych między poszczególnymi elementami łańcucha żywnościowego".
650
%a Ekonomika przemysłu
650
%a Mięso%a Mięso
%x komercjalizacja
%y 1990-.
%z Polska
650
%a Przemysł mięsny%a Polityka rolna
%y 1990-.
%z kraje Unii Europejskiej
700
%a Seremak-Bulge, Jadwiga
710
%a Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
920
%a 978-83-60798-18-8 : bezpł.