Technologia gastronomiczna
Hebda, Krystyna
Year of publication: 1986
Kucharstwo technologia, Technologia żywności, Podręcznik
available:
1 from 1
Author
Hebda, Krystyna
Title
Technologia gastronomiczna
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
ZZDZ. ZG,
Year of publication
1986
Volume
180 s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
641.5.024.3/.5(07)
Object passwords
Kucharstwo technologia
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Na s. tyt. i okł. nr materiałów szkoleniowych : M-178 a.
Bibliogr. s. 180. Bibliogr. s. 180.
080
%a 641.5.024.3/.5(07)
100
%a Hebda, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna /
260
%a Warszawa :
%b ZZDZ. ZG,
%c 1986
%e (Grudz. :%e (Grudz. :
%f GZGWK).%f GZGWK).
300
%a 180 s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 21 cm.
500
%a Na s. tyt. i okł. nr materiałów szkoleniowych : M-178 a.
504
%a Bibliogr. s. 180.%a Bibliogr. s. 180.
650
%a Kucharstwo
%x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
Available items
1.
Accession: 23488
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked in
