substitute book cover

Technologia gastronomiczna

Hebda, Krystyna

Year of publication: 1986

Kucharstwo technologia, Technologia żywności, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Hebda, Krystyna
Title
Technologia gastronomiczna
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
ZZDZ. ZG,
Year of publication
1986
Volume
180 s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
641.5.024.3/.5(07)
Object passwords
Kucharstwo technologia
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Na s. tyt. i okł. nr materiałów szkoleniowych : M-178 a.
Bibliogr. s. 180. Bibliogr. s. 180.
080
%a 641.5.024.3/.5(07)
100
%a Hebda, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna /
260
%a Warszawa : %b ZZDZ. ZG, %c 1986 %e (Grudz. :%e (Grudz. : %f GZGWK).%f GZGWK).
300
%a 180 s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 21 cm.
500
%a Na s. tyt. i okł. nr materiałów szkoleniowych : M-178 a.
504
%a Bibliogr. s. 180.%a Bibliogr. s. 180.
650
%a Kucharstwo %x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik

Available items

1.
Accession: 23488
Signature: 64
Status: Checked in

Most often borrowed