Technologia gastronomiczna
Hebda, Krystyna
Rok wydania: 1986
Kucharstwo technologia, Technologia żywności, Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Hebda, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
ZZDZ. ZG,
Rok wydania
1986
Objętość
180 s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.024.3/.5(07)
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo technologia
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Na s. tyt. i okł. nr materiałów szkoleniowych : M-178 a.
Bibliogr. s. 180. Bibliogr. s. 180.
080
%a 641.5.024.3/.5(07)
100
%a Hebda, Krystyna
245
%a Technologia gastronomiczna /
260
%a Warszawa :
%b ZZDZ. ZG,
%c 1986
%e (Grudz. :%e (Grudz. :
%f GZGWK).%f GZGWK).
300
%a 180 s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 21 cm.
500
%a Na s. tyt. i okł. nr materiałów szkoleniowych : M-178 a.
504
%a Bibliogr. s. 180.%a Bibliogr. s. 180.
650
%a Kucharstwo
%x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 23488
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
