book cover

Wybrane problemy zarządzania finansami i rachunkowością w hotelarstwie, gastronomii, turystyce i rekreacji

Biczysko, Władysław, Tauber, Roman Dawid (1945-2019)

Year of publication: 2007.

Gastronomia, Hotelarstwo, Hospitality industry Finance., Hospitality industry Gastronomia finanse zarządzanie Accounting, Rachunkowość Hotelarstwo finanse zarządzanie, Turystyka Turystyka finanse zarządzanie, Zarządzanie finansami Podręczniki akademickie, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Biczysko, Władysław
Tauber, Roman Dawid (1945-2019)
Title
Wybrane problemy zarządzania finansami i rachunkowością w hotelarstwie, gastronomii, turystyce i rekreacji
ISBN
978-83-88537-57-8
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii,
Year of publication
2007.
Volume
332 s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
640.41/.42:338.486:658.15](075.8)
640.41/.42:338.486:658.15](075.8)
Object passwords
Gastronomia
Hotelarstwo
Hospitality industry Finance.
Hospitality industry Gastronomia finanse zarządzanie Accounting
Rachunkowość Hotelarstwo finanse zarządzanie
Turystyka Turystyka finanse zarządzanie
Zarządzanie finansami Podręczniki akademickie
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. 321-330. Bibliogr. s. 321-330.
Bibliogr. s. 321-330.
Dla studentów hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji oraz dla praktyków rozpatrywanej branży.
Dla studentów hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji oraz dla praktyków rozpatrywanej branży.
020
%a 9788388537578
080
%a 640.41/.42:338.486:658.15](075.8)
080
%a 640.41/.42:338.486:658.15](075.8)
100
%a Biczysko, Władysław
245
%a Wybrane problemy zarządzania finansami i rachunkowością w hotelarstwie, gastronomii, turystyce i rekreacji /
260
%a Poznań : %b Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, %c 2007.
300
%a 332 s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 321-330.%a Bibliogr. s. 321-330.
504
%a Bibliogr. s. 321-330.
521
%a Dla studentów hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji oraz dla praktyków rozpatrywanej branży.
521
%a Dla studentów hotelarstwa, gastronomii, turystyki i rekreacji oraz dla praktyków rozpatrywanej branży.
650
%a Gastronomia
650
%a Hotelarstwo
650
%a Hospitality industry %x Finance.
650
%a Hospitality industry%a Gastronomia %x finanse%x zarządzanie%x Accounting
650
%a Rachunkowość%a Hotelarstwo %x finanse%x zarządzanie
650
%a Turystyka%a Turystyka %x finanse%x zarządzanie
650
%a Zarządzanie finansami%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręcznik
700
%a Tauber, Roman Dawid %d (1945-2019)
920
%a 978-83-88537-57-8

Available items

1.
Accession: 004-49717
Signature: 640.41/.44
Status: To the reading room only

Most often borrowed