okładka

Higiena produkcji żywności

Rosiak, Elżbieta Autor, Jałosińska, Małgorzata Alicja Autor, Trafiałek, Joanna Autor, Zielińska, Dorota (technolog żywności) Autor, Czarniecka-Skubina, Ewa Autor, Grzesińska, Wiesława Autor, Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Autor Redakcja, Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2019.

Bezpieczeństwo żywności, Drobnoustroje, Żywność, Przemysł rolno-spożywczy, Prawo żywnościowe, Zdrowe odżywianie, Jakość żywności, Mikrobiologia, Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Rosiak, Elżbieta Autor
Jałosińska, Małgorzata Alicja Autor
Trafiałek, Joanna Autor
Zielińska, Dorota (technolog żywności) Autor
Czarniecka-Skubina, Ewa Autor
Grzesińska, Wiesława Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Autor Redakcja
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Higiena produkcji żywności
ISBN
978-83-7583-794-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2019.
Numer wydania
Wydanie 5. poprawione i uzupełnione.
Objętość
345 stron :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664
614.3
658.56
(075.8)
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Drobnoustroje
Żywność
Przemysł rolno-spożywczy
Prawo żywnościowe
Zdrowe odżywianie
Jakość żywności
Mikrobiologia
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach. Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.
Słowa kluczowe
podręcznik,
020
%a 9788375837940
080
%a 664
080
%a 614.3
080
%a 658.56
080
%a (075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wydanie 5. poprawione i uzupełnione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2019.
300
%a 345 stron : %b ilustracje, wykresy ;%b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Drobnoustroje
650
%a Żywność
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Prawo żywnościowe
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Jakość żywności
650
%a Mikrobiologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
692
%x podręcznik,
700
%a Rosiak, Elżbieta %e Autor
700
%a Jałosińska, Małgorzata Alicja %e Autor
700
%a Trafiałek, Joanna %e Autor
700
%a Zielińska, Dorota %c (technolog żywności) %e Autor
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa %e Autor
700
%a Grzesińska, Wiesława %e Autor
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Autor%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-794-0

Załączniki

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 32224
Sygnatura: 29336 cz 664
Kaucja: 40.00 PLN
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane