Autor
Rosiak, Elżbieta Autor
Jałosińska, Małgorzata Alicja Autor
Zielińska, Dorota (technolog żywności) Autor
Czarniecka-Skubina, Ewa Autor
Grzesińska, Wiesława Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Autor Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Numer wydania
Wydanie 5. poprawione i uzupełnione.
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach. Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.
Słowa kluczowe
podręcznik,
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wydanie 5. poprawione i uzupełnione.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2019.
300
%a 345 stron :
%b ilustracje, wykresy ;%b ilustracje, wykresy ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Technologia żywności
700
%a Rosiak, Elżbieta
%e Autor
700
%a Jałosińska, Małgorzata Alicja
%e Autor
700
%a Trafiałek, Joanna
%e Autor
700
%a Zielińska, Dorota
%c (technolog żywności)
%e Autor
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
%e Autor
700
%a Grzesińska, Wiesława
%e Autor
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Autor%e Redakcja