book cover

Higiena produkcji żywności

Rosiak, Elżbieta Autor, Jałosińska, Małgorzata Alicja Autor, Trafiałek, Joanna Autor, Zielińska, Dorota (technolog żywności) Autor, Czarniecka-Skubina, Ewa Autor, Grzesińska, Wiesława Autor, Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Autor Redakcja, Wydawnictwo SGGW

Year of publication: 2019.

Bezpieczeństwo żywności, Drobnoustroje, Żywność, Przemysł rolno-spożywczy, Prawo żywnościowe, Zdrowe odżywianie, Jakość żywności, Mikrobiologia, Technologia żywności, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Rosiak, Elżbieta Autor
Jałosińska, Małgorzata Alicja Autor
Trafiałek, Joanna Autor
Zielińska, Dorota (technolog żywności) Autor
Czarniecka-Skubina, Ewa Autor
Grzesińska, Wiesława Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Autor Redakcja
Wydawnictwo SGGW
Title
Higiena produkcji żywności
ISBN
978-83-7583-794-0
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2019.
Issue number
Wydanie 5. poprawione i uzupełnione.
Volume
345 stron :
Dimensions
24 cm.
UDC
664
614.3
658.56
(075.8)
Object passwords
Bezpieczeństwo żywności
Drobnoustroje
Żywność
Przemysł rolno-spożywczy
Prawo żywnościowe
Zdrowe odżywianie
Jakość żywności
Mikrobiologia
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach. Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.
Keywords
podręcznik,
020
%a 9788375837940
080
%a 664
080
%a 614.3
080
%a 658.56
080
%a (075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
250
%a Wydanie 5. poprawione i uzupełnione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2019.
300
%a 345 stron : %b ilustracje, wykresy ;%b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.%a Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych, norm przy rozdziałach.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Drobnoustroje
650
%a Żywność
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Prawo żywnościowe
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Jakość żywności
650
%a Mikrobiologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
692
%x podręcznik,
700
%a Rosiak, Elżbieta %e Autor
700
%a Jałosińska, Małgorzata Alicja %e Autor
700
%a Trafiałek, Joanna %e Autor
700
%a Zielińska, Dorota %c (technolog żywności) %e Autor
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa %e Autor
700
%a Grzesińska, Wiesława %e Autor
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Autor%e Redakcja
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-794-0

Attachments

Available items

1.
Accession: 32224
Signature: 29336 cz 664
Deposit: 40.00 PLN
Status: To the reading room only

Most often borrowed