okładka

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych]

Flis, Krystyna, Konaszewska, Wanda, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: 1986

Odżywianie, Technologia żywności, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

0 z 1

Autor
Flis, Krystyna
Konaszewska, Wanda
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych]
ISBN
83-02-02867-3 zł 142
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1986
Objętość
247, [1] s., [1] k. tabl. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
Hasła przedmiotowe
Odżywianie
Technologia żywności
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [248]. Bibliogr. s. [248].
Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
020
%a 8302028673
080
%a 613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1986 %e (Łódź :%e (Łódź : %f WSiP).%f WSiP).
300
%a 247, [1] s., [1] k. tabl. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [248].%a Bibliogr. s. [248].
521
%a Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
650
%a Odżywianie
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Konaszewska, Wanda
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-02867-3 zł 142

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 23965
Sygnatura: 61
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2024/03/29

Najczęściej wypożyczane