Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych]
ISBN
83-02-02867-3 zł 142
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Objętość
247, [1] s., [1] k. tabl. :
UKD
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
Hasła przedmiotowe
Odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [248]. Bibliogr. s. [248].
Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
080
%a 613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
245
%a Podstawy żywienia człowieka :
%b podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1986
%e (Łódź :%e (Łódź :
%f WSiP).%f WSiP).
300
%a 247, [1] s., [1] k. tabl. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [248].%a Bibliogr. s. [248].
521
%a Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Konaszewska, Wanda
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-02867-3 zł 142