book cover

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych]

Flis, Krystyna, Konaszewska, Wanda, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 1986

Odżywianie, Technologia żywności, Podręcznik

available:

0 from 1

Author
Flis, Krystyna
Konaszewska, Wanda
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych]
ISBN
83-02-02867-3 zł 142
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1986
Volume
247, [1] s., [1] k. tabl. :
Dimensions
21 cm.
UDC
613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
Object passwords
Odżywianie
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. s. [248]. Bibliogr. s. [248].
Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
020
%a 8302028673
080
%a 613.2:612.3:641.024.3/.5](075.3)
100
%a Flis, Krystyna
245
%a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik dla zsz [zasadniczych szkół zawodowych] /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1986 %e (Łódź :%e (Łódź : %f WSiP).%f WSiP).
300
%a 247, [1] s., [1] k. tabl. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [248].%a Bibliogr. s. [248].
521
%a Dla uczniów kl. I i II zsz, zawód - kucharz.
650
%a Odżywianie
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Konaszewska, Wanda
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-02867-3 zł 142

Available items

1.
Accession: 23965
Signature: 61
Status: Checked out
Due date: 2024/05/31

Most often borrowed