Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Głowacka, Irena, Krukowska, Krystyna
Rok wydania: 1983
Gastronomia, Kucharstwo technologia., Podręczniki dla szkół zawodowych
dostępne:
1 z 1
Autor
Głowacka, Irena
Krukowska, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
ISBN
8302005533 8302005533
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
Rok wydania
1983
Numer wydania
wyd.6 wyd.6
Objętość
454 s. :
Rozmiary
23 cm.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Kucharstwo technologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302005533%a 8302005533
100
%a Głowacka, Irena
245
%a Technologia gastronomiczna.
%n Cz. 2 /
250
%a wyd.6%a wyd.6
260
%a Warszawa :
%b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
%c 1983
300
%a 454 s. :
%b il. ;
%c 23 cm.
650
%a Gastronomia
650
%a Kucharstwo
%x technologia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Krukowska, Krystyna
920
%a 8302005533%a 8302005533
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 15127
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia