okładka

Technologia gastronomiczna. Cz. 2

Głowacka, Irena, Krukowska, Krystyna

Rok wydania: 1983

Gastronomia, Kucharstwo technologia., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Głowacka, Irena
Krukowska, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
ISBN
8302005533 8302005533
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
Rok wydania
1983
Numer wydania
wyd.6 wyd.6
Objętość
454 s. :
Rozmiary
23 cm.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Kucharstwo technologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302005533%a 8302005533
100
%a Głowacka, Irena
245
%a Technologia gastronomiczna. %n Cz. 2 /
250
%a wyd.6%a wyd.6
260
%a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego, %c 1983
300
%a 454 s. : %b il. ; %c 23 cm.
650
%a Gastronomia
650
%a Kucharstwo %x technologia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Krukowska, Krystyna
920
%a 8302005533%a 8302005533

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 15127
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia