substitute book cover

Ocena surowców rzeźnych : skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika

Kortz, Jerzy, Akademia Rolnicza (Szczecin)

Year of publication: 2001.

Mięso towaroznawstwo., Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Kortz, Jerzy
Akademia Rolnicza (Szczecin)
Title
Ocena surowców rzeźnych : skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika
ISBN
83-87327-93-X
Place of publication
Szczecin :
Publishing house
Wydaw. AR,
Year of publication
2001.
Issue number
Wyd. 3 popr.
Volume
150, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
637.5::66.017(075.8)
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
Object passwords
Mięso towaroznawstwo.
Podręcznik
020
%a 838732793X
080
%a 637.5::66.017(075.8)
100
%a Kortz, Jerzy
245
%a Ocena surowców rzeźnych : %b skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika /
250
%a Wyd. 3 popr.
260
%a Szczecin : %b Wydaw. AR, %c 2001.
300
%a 150, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Mięso %x towaroznawstwo.
655
%a Podręcznik
710
%a Akademia Rolnicza (Szczecin)
920
%a 83-87327-93-X

Available items

1.
Accession: 43241
Signature: 637.5::66.017(075.8)
Status: To the reading room only

Most often borrowed