Author
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6 : zł 45
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2000.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Object passwords
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki.
Additional information
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Wyd. 3-4 pod hasłem: Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. - Indeks. Bibliogr. - Indeks.
Bibliogr. s. 563-[565]. - Indeks.
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2000.
300
%a 582, [2] s. :
%b il. ;%b rys., wykr. ;%b il. ;%b rys., tab. ;%b rys., tab. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem: Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. - Indeks.%a Bibliogr. - Indeks.
504
%a Bibliogr. s. 563-[565]. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
655
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
655
%a Żywność
%v podręcznik akademicki.
%x technologia
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
%d (1906-1974)
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6 : zł 45