Tytuł
Na pół słodko : wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy
ISBN
978-83-8172-904-8 (oprawa twarda)
Miejsce wydania
Bielsko-Biała :
Objętość
271, [1] strona :
Hasła przedmiotowe
Ciasta
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Bibliografia, netografia na stronach 270-271. Indeks. Bibliografia, netografia na stronach 270-271. Indeks.
245
%a Na pół słodko :
%b wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy /
260
%a Bielsko-Biała :
%b Dragon,
%c 2021.
300
%a 271, [1] strona :
%b fotografie, portret ;%b fotografie, portret ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 270-271. Indeks.%a Bibliografia, netografia na stronach 270-271. Indeks.
650
%a Potrawy dietetyczne
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
710
%a Wydawnictwo Dragon
920
%a 978-83-8172-904-8 (oprawa twarda)