book cover

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil, Drewniak, Teresa, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Year of publication: 1998

Mikrobiologia, Żywność, Żywność mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych, Mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych, Podręcznik

available:

2 from 2

Author
Drewniak, Emil
Drewniak, Teresa
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-04334-6
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
1998
Issue number
Wyd. 6.
Volume
163, [1] s. :
Dimensions
21 cm.
UDC
579:663/664+637](075.3)
579:663/664+637](075.3)
Additional information
Dla uczniów kl. I zsz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
Dla kl. I zsz, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód: technik technologii żywności.
Object passwords
Mikrobiologia
Żywność
Żywność mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych
Mikrobiologia podręcznik dla szkół zawodowych
Podręcznik
020
%a 8302043346
080
%a 579:663/664+637](075.3)
080
%a 579:663/664+637](075.3)
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 6.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1998 %e (Warsz. :%e (Warsz. : %f Wojs.ZG).%f Wojs.ZG).
300
%a 163, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b il., fot., 1 wykr. ; %c 21 cm.
521
%a Dla uczniów kl. I zsz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
521
%a Dla kl. I zsz, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód: technik technologii żywności.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność
650
%a Mikrobiologia %v podręcznik dla szkół zawodowych
650
%a Żywność %v podręcznik dla szkół zawodowych %x mikrobiologia
655
%a Podręcznik
700
%a Drewniak, Teresa
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-04334-6

Available items

1.
Accession: 01-103034
Signature: 663
Status: Checked in
2.
Accession: 01-103033
Signature: 663
Status: Checked in

Most often borrowed