book cover

Smak : zapiski o kulturze i zmysłach

Dubrow, Jehanne, Gomola, Aleksander (1963- ). Tłumaczenie, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego

Year of publication: 2025.

Filozofia kultury, Jedzenie, Literatura, Smak, Tematy i motywy, Zmysły, Esej

available:

0 from 1

Author
Dubrow, Jehanne
Gomola, Aleksander (1963- ). Tłumaczenie
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Title
Smak : zapiski o kulturze i zmysłach
ISBN
978-83-233-5493-2
Place of publication
Kraków :
Publishing house
Bo.wiem - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego,
Year of publication
2025.
Volume
158, [2] strony ;
Dimensions
21 cm.
Series
Seria ze Smakiem
Object passwords
Filozofia kultury
Jedzenie
Literatura
Smak
Tematy i motywy
Zmysły
Esej
Additional information
Bibliografia na stronach 145-[148]. Indeks.
020
%a 9788323354932
100
%a Dubrow, Jehanne
245
%a Smak : %b zapiski o kulturze i zmysłach
260
%a Kraków : %b Bo.wiem - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, %c 2025.
300
%a 158, [2] strony ; %c 21 cm.
490
%a Seria ze Smakiem
504
%a Bibliografia na stronach 145-[148]. Indeks.
650
%a Filozofia kultury
650
%a Jedzenie
650
%a Literatura
650
%a Smak
650
%a Tematy i motywy
650
%a Zmysły
655
%a Esej
700
%a Gomola, Aleksander %d (1963- ). %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
920
%a 978-83-233-5493-2

Available items

1.
Accession: 18180
Signature: 39
Status: Checked out
Due date: 2026/01/13

Most often borrowed