okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz

Rok wydania: 1996.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność.01.01 technologia podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki

dostępne:

1 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-1969-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1996.
Numer wydania
Wyd. 5 zmienione.
Objętość
582, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Hasła przedmiotowe
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność.01.01 technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
020
%a 8320419697
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 5 zmienione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1996.
300
%a 582, [2] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność.01.01 %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
920
%a 83-204-1969-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: R -9434
Sygnatura: 664(075.8)
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane