book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz

Year of publication: 1996.

Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność.01.01 technologia podręcznik akademicki, Żywność technologia podręcznik akademicki

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-1969-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1996.
Issue number
Wyd. 5 zmienione.
Volume
582, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
Object passwords
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność.01.01 technologia podręcznik akademicki
Żywność technologia podręcznik akademicki
Additional information
Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
020
%a 8320419697
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 5 zmienione.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1996.
300
%a 582, [2] s. : %b rys., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. s. 563-565. - Indeks.
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność.01.01 %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
920
%a 83-204-1969-7

Available items

1.
Accession: R -9434
Signature: 664(075.8)
Status: Checked in

Most often borrowed