book cover

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Dłużewska, Anna, Dłużewski, Mieczysław, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 1984

Technologia żywności, Żywność technologia podręcznik akademicki, Żywność.01.01 technologia.01.01 podręcznik akademicki, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Pijanowski, Eugeniusz
Dłużewska, Anna
Dłużewski, Mieczysław
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-0532-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
1984
Issue number
Wyd. 3 popr. i uzup.
Volume
535, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
UDC
664(075.8)
Additional information
Wyd. poprz. pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz.
Bibliogr. s. 515-518. - Indeks. Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.
Object passwords
Technologia żywności
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność.01.01 technologia.01.01 podręcznik akademicki
Podręcznik
020
%a 8320405327
080
%a 664(075.8)
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 3 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1984 %e (Wroc :%e (Wroc : %f WZG).%f WZG).
300
%a 535, [1] s. : %b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. poprz. pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz.
504
%a Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.%a Bibliogr. s. 515-518. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność.01.01 %x technologia.01.01%x podręcznik akademicki
650
%a Żywność %x technologia%x podręcznik akademicki
655
%a Podręcznik
700
%a Dłużewska, Anna
700
%a Dłużewski, Mieczysław
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-0532-7

Available items

1.
Accession: R-6051
Signature: 664
Status: Checked in

Most often borrowed