Mazurskie specjały z ryb, raków i innych przysmaków
Gworek, Mirosław, Wydawnictwo Rea
Rok wydania: cop. 2009.
Kuchnia mazurska
dostępne:
1 z 1
Autor
Gworek, Mirosław
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Mazurskie specjały z ryb, raków i innych przysmaków
ISBN
978-83-7544-075-1 : zł 9,90
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2009.
Objętość
64 s. :
Rozmiary
23x24 cm.
Seria
Seria z Oliwką
UKD
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Kuchnia mazurska
020
%a 9788375440751
080
%a 641.55/.56
100
%a Gworek, Mirosław
245
%a Mazurskie specjały z ryb, raków i innych przysmaków /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Rea,
%c cop. 2009.
300
%a 64 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 23x24 cm.
490
%a Seria z Oliwką
650
%a Kuchnia mazurska
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-075-1 : zł 9,90
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 23545
Sygnatura: 641.55/.56
Sygnatura: 641.55/.56
Status: Do wypożyczenia