substitute book cover

Higiena żywności

Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- ), Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)

Year of publication: 2001.

Food contamination, Food adulteration and inspection, Żywność, Żywność toksykologia, Żywność genetycznie zmodyfikowana, Zanieczyszczenie żywności, Higiena, Przepisy o żywności, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Skrabka-Błotnicka, Teresa (1933- )
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
Title
Higiena żywności
ISBN
83-7011-506-3
Place of publication
Wrocław :
Publishing house
Wydaw. AE,
Year of publication
2001.
Volume
145 s. ;
Dimensions
24 cm.
Series
Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
UDC
613.2(075.8)
Object passwords
Food contamination
Food adulteration and inspection
Żywność
Żywność toksykologia
Żywność genetycznie zmodyfikowana
Zanieczyszczenie żywności
Higiena
Przepisy o żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliogr., wykaz aktów prawnych. Bibliogr., wykaz aktów prawnych.
020
%a 8370115063
080
%a 613.2(075.8)
100
%a Skrabka-Błotnicka, Teresa %d (1933- )
245
%a Higiena żywności /
260
%a Wrocław : %b Wydaw. AE, %c 2001.
300
%a 145 s. ; %c 24 cm.
490
%a Skrypty Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
504
%a Bibliogr., wykaz aktów prawnych.%a Bibliogr., wykaz aktów prawnych.
650
%a Food contamination
650
%a Food adulteration and inspection
650
%a Żywność
650
%a Żywność %x toksykologia
650
%a Żywność genetycznie zmodyfikowana
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Higiena
650
%a Przepisy o żywności
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego (Wrocław)
830
%x 0324-8445%x 0324-8445
920
%a 83-7011-506-3

Available items

1.
Accession: N34868
Signature: organizacja i zarządzanie
Status: Checked in

Most often borrowed