okładka

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta, Sikora, Tadeusz, Wydawnictwo C.H. Beck

Rok wydania: 2010.

Bezpieczeństwo produktu, Zarządzanie jakością, Żywność higiena., Żywność jakość zarządzanie., Przemysł spożywczy, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Sikora, Tadeusz
Wydawnictwo C.H. Beck
Tytuł
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka
ISBN
978-83-255-0238-6 : zł 55
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo C. H. Beck,
Rok wydania
2010.
Objętość
387 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Zarządzanie
UKD
(075.8)
351.773
614.3
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo produktu
Zarządzanie jakością
Żywność higiena.
Żywność jakość zarządzanie.
Przemysł spożywczy
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks. Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
020
%a 9788325502386
080
%a (075.8)
080
%a 351.773
080
%a 614.3
100
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
245
%a Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : %b teoria i praktyka /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo C. H. Beck, %c 2010.
300
%a 387 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Zarządzanie
504
%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.%a Bibliogr. s. 369-370, wykaz aktów prawnych s. 370-371. Indeks.
650
%a Bezpieczeństwo produktu
650
%a Zarządzanie jakością
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Żywność %x jakość%x zarządzanie.
650
%a Przemysł spożywczy
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Sikora, Tadeusz
710
%a Wydawnictwo C.H. Beck
920
%a 978-83-255-0238-6 : zł 55

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: N34866
Sygnatura: organizacja i zarządzanie
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane