okładka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna

Świderski, Franciszek

Rok wydania: 2003

Żywność, Żywność technologia podręcznik akademicki

dostępne:

1 z 1

Autor
Świderski, Franciszek
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna
ISBN
83-204-2856-4
Miejsce wydania
Warszawa
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowo-Techniczne
Rok wydania
2003
Numer wydania
Wyd.3 uaktualnione
Objętość
389, [1] s.
Rozmiary
24 cm
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
Hasła przedmiotowe
Żywność
Żywność technologia podręcznik akademicki
020
%a 8320428564
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna
250
%a Wyd.3 uaktualnione
260
%a Warszawa %b Wydawnictwo Naukowo-Techniczne %c 2003
300
%a 389, [1] s. %b il. ; %c 24 cm
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innyc
650
%a Żywność
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x technologia
700
%a Świderski, Franciszek
920
%a 83-204-2856-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 82263
Sygnatura: 82263
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane