Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1969.
Technologia żywności, Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1969.
Objętość
460, [4] s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
664
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
080
%a 664
100
%a Pijanowski, Eugeniusz
245
%a Ogólna technologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1969.
300
%a 460, [4] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: N23222
Sygnatura: 66/69 Podr.
Sygnatura: 66/69 Podr.
Status: Do wypożyczenia