Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Głowacka, Irena, Krukowska, Krystyna
Year of publication: dr. 1970.
Gastronomia, Kucharstwo technologia, Technologia żywności, Podręcznik
available:
1 from 1
Author
Głowacka, Irena
Krukowska, Krystyna
Title
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
Year of publication
dr. 1970.
Volume
454 s. :
Dimensions
23 cm.
UDC
641.024.027(075)
Additional information
Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
Cz. 1 poz. 508/69.
Object passwords
Gastronomia
Kucharstwo technologia
Technologia żywności
Podręcznik
080
%a 641.024.027(075)
100
%a Głowacka, Irena
245
%a Technologia gastronomiczna.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
%c dr. 1970.
300
%a 454 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
500
%a Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
521
%a Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
580
%a Cz. 1 poz. 508/69.
650
%a Gastronomia
650
%a Kucharstwo
%x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Krukowska, Krystyna
Available items
1.
Accession: 13984
Signature: 64
Signature: 64
Status: Checked in