Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Głowacka, Irena, Krukowska, Krystyna
Rok wydania: dr. 1970.
Gastronomia, Kucharstwo technologia, Technologia żywności, Podręcznik
dostępne:
1 z 1
Autor
Głowacka, Irena
Krukowska, Krystyna
Tytuł
Technologia gastronomiczna. Cz. 2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
Rok wydania
dr. 1970.
Objętość
454 s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
641.024.027(075)
Informacje dodatkowe
Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
Cz. 1 poz. 508/69.
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Kucharstwo technologia
Technologia żywności
Podręcznik
080
%a 641.024.027(075)
100
%a Głowacka, Irena
245
%a Technologia gastronomiczna.
%n Cz. 2 /
260
%a Warszawa :
%b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego,
%c dr. 1970.
300
%a 454 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
500
%a Aut. cz. 1: Krystyna Hebda, Ewa Kujawińska.
521
%a Dla kl. 3 i 4 technikum gastronomicznego.
580
%a Cz. 1 poz. 508/69.
650
%a Gastronomia
650
%a Kucharstwo
%x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Krukowska, Krystyna
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 13984
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia