okładka

Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Grimm, Hans-Ulrich (1955- ), Jurczak, Katarzyna Tłumaczenie, Wydawnictwo Vital

Rok wydania: 2014.

Substancje dodatkowe do żywności, Żywność, Food additives Popular works., Dodatki do żywności, Dodatki do żywności działanie szkodliwe, Opracowanie

dostępne:

1 z 1

Autor
Grimm, Hans-Ulrich (1955- )
Jurczak, Katarzyna Tłumaczenie
Wydawnictwo Vital
Tytuł
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
ISBN
978-83-64278-28-0 (oprawa miękka) : zł 39,30
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Vital,
Rok wydania
2014.
Numer wydania
Wydanie I.
Objętość
350 stron ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
613.2:664
Hasła przedmiotowe
Substancje dodatkowe do żywności
Żywność
Food additives Popular works.
Dodatki do żywności
Dodatki do żywności działanie szkodliwe
Opracowanie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 315-350. Bibliografia na stronach 315-350.
Teskt tł. z jęz. niem.
020
%a 9788364278280
080
%a 613.2:664
100
%a Grimm, Hans-Ulrich %d (1955- )
245
%a Chemia w pożywieniu : %b jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
250
%a Wydanie I.
260
%a Białystok : %b Wydawnictwo Vital, %c 2014.
300
%a 350 stron ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 315-350.%a Bibliografia na stronach 315-350.
546
%a Teskt tł. z jęz. niem.
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Żywność
650
%a Food additives %v Popular works.
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Dodatki do żywności %x działanie szkodliwe
655
%a Opracowanie
700
%a Jurczak, Katarzyna %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Vital
920
%a 978-83-64278-28-0 (oprawa miękka) : zł 39,30

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 32043
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane