Jurczak, Katarzyna Tłumaczenie
Tytuł
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
ISBN
978-83-64278-28-0 (oprawa miękka) : zł 39,30
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Vital,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 315-350. Bibliografia na stronach 315-350.
Hasła przedmiotowe
Substancje dodatkowe do żywności
Dodatki do żywności działanie szkodliwe
100
%a Grimm, Hans-Ulrich
245
%a Chemia w pożywieniu :
%b jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą /
260
%a Białystok :
%b Wydawnictwo Vital,
%c 2014.
300
%a 350 stron ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 315-350.%a Bibliografia na stronach 315-350.
546
%a Teskt tł. z jęz. niem.
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Dodatki do żywności
%x działanie szkodliwe
700
%a Jurczak, Katarzyna
%e Tłumaczenie
920
%a 978-83-64278-28-0 (oprawa miękka) : zł 39,30