okładka

Ogólna technologia żywności

Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2000.

Technologia żywności, Technologia żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

0 z 1

Autor
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6 : zł 45
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wyd. 7.
Objętość
582, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. - Indeks. Bibliogr. - Indeks.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 8320425026
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 7.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2000.
300
%a 582, [2] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. - Indeks.%a Bibliogr. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6 : zł 45

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 100957
Sygnatura: 66/68
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/01/17

Najczęściej wypożyczane