Ogólna technologia żywności
Pijanowski, Eugeniusz, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Year of publication: 2000.
Technologia żywności, Technologia żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik
available:
0 from 1
Author
Pijanowski, Eugeniusz
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Ogólna technologia żywności
ISBN
83-204-2502-6 : zł 45
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2000.
Issue number
Wyd. 7.
Volume
582, [2] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UDC
664(075.8)
Object passwords
Technologia żywności
Technologia żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Additional information
Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
Bibliogr. - Indeks. Bibliogr. - Indeks.
020
%a 8320425026
080
%a 664(075.8)
245
%a Ogólna technologia żywności /
250
%a Wyd. 7.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2000.
300
%a 582, [2] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Wyd. 3-4 pod hasłem : Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504
%a Bibliogr. - Indeks.%a Bibliogr. - Indeks.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Pijanowski, Eugeniusz
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2502-6 : zł 45
Available items
1.
Accession: 100957
Signature: 66/68
Signature: 66/68
Status: Checked out
Due date: 2025/01/17
Due date: 2025/01/17