okładka

Historia kuchni polowej : na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności

Fiedoruk, Andrzej (1957- ), Wydawnictwo SBM

Rok wydania: 2024.

Kuchnia polowa, Kucharze, Wojsko, Żywienie w wojsku, Odżywianie, Logistyka wojskowa, Publikacje, 400-301 p.n.e, 300-201 p.n.e, 200-101 p.n.e, 100-1 p.n.e, 1-100, 101-200, 401-500, 501-600, 1001-1100, 1101-1200, 1601-1700, 1701-1800, 1801-1900, 1901-2000

dostępne:

1 z 1

Autor
Fiedoruk, Andrzej (1957- )
Wydawnictwo SBM
Tytuł
Historia kuchni polowej : na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności
ISBN
ISBN 978-83-8348-185-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
SBM Wydawnictwo,
Rok wydania
2024.
Objętość
303, [1] strona ;
Rozmiary
22 cm.
Hasła przedmiotowe
Kuchnia polowa
Kucharze
Wojsko
Żywienie w wojsku
Odżywianie
Logistyka wojskowa
Publikacje
400-301 p.n.e
300-201 p.n.e
200-101 p.n.e
100-1 p.n.e
1-100
101-200
401-500
501-600
1001-1100
1101-1200
1601-1700
1701-1800
1801-1900
1901-2000
020
%a 9788383481852
100
%a Fiedoruk, Andrzej %d (1957- )
245
%a Historia kuchni polowej : %b na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności /
260
%a Warszawa : %b SBM Wydawnictwo, %c 2024.
300
%a 303, [1] strona ; %c 22 cm.
648
%a 400-301 p.n.e
648
%a 300-201 p.n.e
648
%a 200-101 p.n.e
648
%a 100-1 p.n.e
648
%a 1-100
648
%a 101-200
648
%a 401-500
648
%a 501-600
648
%a 1001-1100
648
%a 1101-1200
648
%a 1601-1700
648
%a 1701-1800
648
%a 1801-1900
648
%a 1901-2000
650
%a Kuchnia polowa
650
%a Kucharze
650
%a Wojsko
650
%a Żywienie w wojsku
650
%a Odżywianie
650
%a Logistyka wojskowa
655
%a Publikacje
710
%a Wydawnictwo SBM
920
%a ISBN 978-83-8348-185-2

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 111244
Sygnatura: 355/359
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane