okładka

Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne

Witczak, Agata Redakcja, Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja, Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Rok wydania: 2023.

Alergia pokarmowa, Pasożyty, Substancje niebezpieczne i szkodliwe, Substancje dodatkowe do żywności, Zanieczyszczenia mikrobiologiczne, Żywność, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Witczak, Agata Redakcja
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne
ISBN
978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
PWN,
Rok wydania
2023.
Numer wydania
Wydanie 1 - dodruk 4. Wydanie 1 - dodruk 4.
Objętość
XII, [2], 296 stron :
Rozmiary
24 cm.
Informacje dodatkowe
Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Alergia pokarmowa
Pasożyty
Substancje niebezpieczne i szkodliwe
Substancje dodatkowe do żywności
Zanieczyszczenia mikrobiologiczne
Żywność
Podręcznik
020
%a 9788301212995
245
%a Szkodliwe substancje w żywności : %b pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne /
250
%a Wydanie 1 - dodruk 4.%a Wydanie 1 - dodruk 4.
260
%a Warszawa : %b PWN, %c 2023.
300
%a XII, [2], 296 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografie, netografie przy rozdziałach. Indeks.
650
%a Alergia pokarmowa
650
%a Pasożyty
650
%a Substancje niebezpieczne i szkodliwe
650
%a Substancje dodatkowe do żywności
650
%a Zanieczyszczenia mikrobiologiczne
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
700
%a Witczak, Agata %e Redakcja
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %e Redakcja
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-21299-5 (oprawa miękka)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: id056748
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane