okładka

Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakości

Świderski, Franciszek Redakcja

Rok wydania: 2003.

Żywność towaroznawstwo., Żywność, Żywność normy, Postępowanie z żywnością metody, Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Świderski, Franciszek Redakcja
Tytuł
Towaroznawstwo żywności przetworzonej : technologia i ocena jakości
ISBN
83-7244-064-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 2 popr. i uzup.
Objętość
501 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664.017(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Hasła przedmiotowe
Żywność towaroznawstwo.
Żywność
Żywność normy
Postępowanie z żywnością metody
Technologia żywności
Podręcznik
020
%a 8372440646
080
%a 664.017(075.8)
245
%a Towaroznawstwo żywności przetworzonej : %b technologia i ocena jakości /
250
%a Wyd. 2 popr. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2003.
300
%a 501 s. : %b il., wykr. ;%b il., wykr. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Żywność %x towaroznawstwo.
650
%a Żywność
650
%a Żywność %x normy
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja
920
%a 83-7244-064-6

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 6750
Sygnatura: 664.017(075.8)
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane