book cover

Przekąski i dania z kurczaka : przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Czarkowska, Iwona Red., Maciąg, Izabela Tł., Wydawnictwo Rea, Wydawnictwo Rea

Year of publication: cop. 2011.

Mięso kurze kucharstwo i przetwórstwo.

available:

0 from 1

Author
Czarkowska, Iwona Red.
Maciąg, Izabela Tł.
Wydawnictwo Rea
Wydawnictwo Rea
Title
Przekąski i dania z kurczaka : przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
ISBN
978-83-7544-321-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Rea,
Year of publication
cop. 2011.
Volume
161, [1] s. :
Dimensions
25 cm.
Object passwords
Mięso kurze kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 9788375443219
245
%a Przekąski i dania z kurczaka : %b przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea, %c cop. 2011.
300
%a 161, [1] s. : %b il. kolor. ; %c 25 cm.
650
%a Mięso kurze %x kucharstwo i przetwórstwo.
700
%a Czarkowska, Iwona %e Red.
700
%a Maciąg, Izabela %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Rea
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-321-9

Available items

1.
Accession: I-8589
Signature: 64
Status: Checked out
Due date: 2025/12/08

Most often borrowed