okładka

Przekąski i dania z kurczaka : przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Czarkowska, Iwona Red., Maciąg, Izabela Tł., Wydawnictwo Rea, Wydawnictwo Rea

Rok wydania: cop. 2011.

Mięso kurze kucharstwo i przetwórstwo.

dostępne:

0 z 1

Autor
Czarkowska, Iwona Red.
Maciąg, Izabela Tł.
Wydawnictwo Rea
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Przekąski i dania z kurczaka : przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
ISBN
978-83-7544-321-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
cop. 2011.
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso kurze kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 9788375443219
245
%a Przekąski i dania z kurczaka : %b przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea, %c cop. 2011.
300
%a 161, [1] s. : %b il. kolor. ; %c 25 cm.
650
%a Mięso kurze %x kucharstwo i przetwórstwo.
700
%a Czarkowska, Iwona %e Red.
700
%a Maciąg, Izabela %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Rea
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-321-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-8589
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/12/08

Najczęściej wypożyczane