Mikrobiologia żywności
Drewniak, Emil
Rok wydania: 1992.
Mikrobiologia, Biologia sanitarna, Podręczniki dla szkół zawodowych
dostępne:
2 z 2
Autor
Drewniak, Emil
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
1992.
Numer wydania
Wyd. 8
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
579
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Biologia sanitarna
Podręczniki dla szkół zawodowych
020
%a 8302071358
080
%a 579
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 8
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1992.
300
%a 161, [1] s. :
%c 21 cm.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Biologia sanitarna
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-02-07135-8
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: I-054532
Sygnatura: 57
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: I-054232
Sygnatura: 57
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia