Autor
Amar-Constantini, Delphine Fotografie
Guerrier, Pauline Fotografie
Turrini, Juliette Fotografie
Martin, Mélanie Aranżacja
Banach, Magdalena Tłumaczenie
Wydawnictwo Jedność (Kielce)
Tytuł
Szkoła piekarnictwa : 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze
ISBN
978-83-8144-792-8 (oprawa twarda)
Objętość
319, [1] strona :
Informacje dodatkowe
Tytuł oryginału: L'ecole de la boulangerie : 80 pains et viennoiseries.
Hasła przedmiotowe
Ciasta
Publikacja bogato ilustrowana
245
%a Szkoła piekarnictwa :
%b 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze /
260
%a Kielce :
%b Jedność,
%c © 2024.
300
%a 319, [1] strona :
%b fotografie ;%b fotografie ;
%c 29 cm.
500
%a Tytuł oryginału: L'ecole de la boulangerie : 80 pains et viennoiseries.
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Amar-Constantini, Delphine
%e Fotografie
700
%a Guerrier, Pauline
%e Fotografie
700
%a Turrini, Juliette
%e Fotografie
700
%a Martin, Mélanie
%e Aranżacja
700
%a Banach, Magdalena
%e Tłumaczenie
710
%a Cordon bleu (Paryż)
710
%a Wydawnictwo Jedność (Kielce)
920
%a 978-83-8144-792-8 (oprawa twarda)