okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość

Anders, Elżbieta, Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja, Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Mięso drobiowe higiena, Higiena technologia, Technologia żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Anders, Elżbieta
Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja
Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Numer wydania
Wyd. 1. (dodr.).
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
(075.8)
614.3
637.5
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena
Higiena technologia
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
020
%a 9788320436013
080
%a (075.8)
080
%a 614.3
080
%a 637.5
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość /
250
%a Wyd. 1. (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Mięso drobiowe %x higiena
650
%a Higiena %x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Kijowski, Jacek %d (1948- ) %e Redakcja
700
%a Grabowski, Tadeusz %c (technolog żywności) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 001-110517
Sygnatura: 637.5
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane