book cover

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość

Anders, Elżbieta, Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja, Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Year of publication: 2004.

Mięso drobiowe higiena, Higiena technologia, Technologia żywności, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Anders, Elżbieta
Kijowski, Jacek (1948- ) Redakcja
Grabowski, Tadeusz (technolog żywności) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość
ISBN
978-83-204-3601-3 : zł 59
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Year of publication
2004.
Issue number
Wyd. 1. (dodr.).
Volume
XI, [3], 573, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Żywność, Jakość, Technologia
UDC
(075.8)
614.3
637.5
Object passwords
Mięso drobiowe higiena
Higiena technologia
Technologia żywności
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
020
%a 9788320436013
080
%a (075.8)
080
%a 614.3
080
%a 637.5
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość /
250
%a Wyd. 1. (dodr.).
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów akademii rolniczych, lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650
%a Mięso drobiowe %x higiena
650
%a Higiena %x technologia
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Anders, Elżbieta
700
%a Kijowski, Jacek %d (1948- ) %e Redakcja
700
%a Grabowski, Tadeusz %c (technolog żywności) %e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3601-3 : zł 59

Available items

1.
Accession: 001-110517
Signature: 637.5
Status: Checked in

Most often borrowed