okładka

Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa

Świderski, Franciszek Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2003.

Żywność prozdrowotna, Żywność wygodna, Technologia żywności, Postępowanie z żywnością, Żywność wzbogacona, Badanie żywności, Dodatki do żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Świderski, Franciszek Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2856-4 : zł 43
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2003.
Numer wydania
Wyd. 3 uaktual.
Objętość
389, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
UKD
664(075.8)
Informacje dodatkowe
Podręcznik dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spoży- wczego. Bibliogr. przy rozdz.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna
Żywność wygodna
Technologia żywności
Postępowanie z żywnością
Żywność wzbogacona
Badanie żywności
Dodatki do żywności
Podręcznik
020
%a 8320428564
080
%a 664(075.8)
245
%a Żywność wygodna i żywność funkcjonalna : %b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 uaktual.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a 389, [1] s. : %b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
500
%a Podręcznik dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spoży- wczego. Bibliogr. przy rozdz.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650
%a Żywność prozdrowotna
650
%a Żywność wygodna
650
%a Technologia żywności
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Żywność wzbogacona
650
%a Badanie żywności
650
%a Dodatki do żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Świderski, Franciszek %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2856-4 : zł 43

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 23756
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia